Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Sådan får du tiden til at gå i lockdown

De fleste vil være enige om, at vi i øjeblikket har rigeligt med tid derhjemme. Det skyldes primært pandemien som har stået på, i efterhånden mange måneder over hele verden. Selvom det er en ubehagelig situation vi står i, så giver det os alligevel mulighed for, at reflektere og få klaret nogle af de mange ting, som vi aldrig rigtig har tid til.

Husk at slappe af og nyde nogle gode spil

Vi kender det alle sammen. Engang i mellem ved vi, at vi burde gøre nogle ting, som måske ikke umiddelbart er særlig sjove, men om ikke andet nødvendige, i hvert fald på sigt. Det kan være ting såsom at gøre rent, ordne haven eller rydde op på computeren. Det lyder måske ikke særlig sjovt, og det er det helt sikkert heller ikke, men det er nogle ting der skal gøres, og som du vil sætte stor pris på, når først det er klaret. Du behøver selvfølgelig ikke gøre det hele på en gang, og du kan sagtens holde pauser, hvor du blandt andet kan hygge dig med kabalespil og læse spillenyheder. Eftersom vi har meget fritid i øjeblikket, så har du også god tid til at udføre disse små ”projekter”. Så kom bare i gang med at rydde op på din computer!

Få ryddet op i harddisken

Vi synes det virker fornuftigt at starte med at rydde op på computeren, netop fordi det er den vi bruger så ofte i øjeblikket. Der er mange måder hvorpå du kan rydde op på din PC, men vi vil gerne anbefale at du rydder op på harddisken, da det som regel er der, hvor alt rodet befinder sig. Mange af os er gode til at gemme en masse ting på harddisken, eftersom det så ikke er direkte på computeren. Men før du ved af det, så har du massevis af ligegyldige filer som ligger og roder og fylder på din harddisk. Så gør dig selv en tjeneste og få ryddet op i din. Når du har fået det gjort, så har du også mulighed for at komme nye ting fra din computer over på selve disken, og så får du ryddet op både på computer og harddisk. Det er to fluer med ét smæk, og det er smart.  


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Grafikkort
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gør en forskel
Derfor bør din PC have en VPN
Få mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning