Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Sådan beskytter du bedst muligt din computer

 

Det er rigtigt vigtigt at sørge for, at din computer er beskyttet mod diverse virusser og eventuelle hackerangreb. Men hvordan går man bedst muligt dette? Her er nogle råd til hvordan du beskytter din computer bedst muligt.

 

Anvend stærke adgangskoder

De fleste af os anvender uopfindsomme og nemme adgangskoder, for at det er nemmere for os at huske dem. Dog betyder dette også, at det er nemt for en potentiel hacker at gætte koden. Derudover benytter de fleste af os kun én adgangskode til samtlige ting, eksempelvis den samme på sin Facebook konto som sin mail. Derfor er et godt råd at benytte sig af forskellige adgangskoder, for at undgå alle ens konti bliver hacket, hvis uheldet skulle være ude. En god og stærk adgangskode burde både indeholde store og små bogstaver, såvel som både bogstaver og tal. På den måde er den sværere at gætte sig til, og du er derved bedre beskyttet.

 

Opdater din computer regelmæssigt

Det er rigtigt vigtigt at holde sin computer opdateret, og at regelmæssigt tjekke at du er up to date med de seneste opdateringer som er tilgængelige. Mange af disse opdateringer indeholder nemlig sikkerhedsopdateringer, som gør at din computer er mest mulig sikker. Opdateringerne gælder både på browsere og de programmer der er installeret på computeren, som er en god ide at tjekke for din sikkerheds skyld. Man kan eksempelvis gøre sådan at du skal godkende browseren, når der bliver overført filer og programmer mm., og selvom dette måske er lidt mere besværligt end det automatiske, gør det at din computers sikkerhed er i top.

 

Pas på når du handler online

Flere og flere handler online på nettet, og det vrimler med muligheder for at købe varer online som aldrig før. Sørg for at de webshops du handler ved virker troværdige, og køb ikke varer som virker til at være alt for billige ift. andre webshops. I mange tilfælde kan du miste de penge du har brugt, da varen aldrig bliver afsendt – eller du kan løbe ind i, at dine kreditkortinformationer bliver misbrugt. Husk at mange webshops tilbyder fordelagtige rabatkuponer som f.eks. NiceHair

 

Benyt dig af et antivirusprogram

For at sikre at din computer er beskyttet imod virus, spam, spyware samt en masse andet, er et godt antivirusprogram altid et godt sted at starte. Der er en masse forskellige programmer at finde, så det er bare at undersøge hvad der er bedst for netop dig og din computer. En god ide er at anvende et program med automatiske opdateringer, for at man undgår diverse sikkerhedshuller.


 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Harddisk
Vælg Bundkort
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt