Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

5 software programmer, som du ikke kan undvære

Hvis du står overfor at skulle forberede et oplæg på jobbet, måske skrive en akademisk tekst på studiet eller føre et overblik over dit månedlige budget, så kommer her fem råd til, hvordan du udnytter de mest typiske software programmer på bedste vis i din hverdag. Rådene er ganske lavpraktiske, men mange bække små gør en stor å. 

1.      Word

Langt de fleste har Word installeret på deres computere, hvilket ikke er uden grund: Uanset om du er gymnasieelev, universitetsstuderende eller måske noget helt tredje, så er der en klar forventning om, at du bruger Word i din hverdag. Word er nemlig et rigtig godt program, når du for eksempel skal skrive en opgave eller lave et referat fra et møde på jobbet. Men hvis du i endnu højere grad vil udnytte programmets mange muligheder, så er det en god idé at undersøge alternativerne på internettet. Her vil du opdage at programmet indeholder funktioner, som du slet ikke anede fandtes, og som vil gøre din brug af Word langt nemmere og langt mere overskuelig.

2.      Excel

Ligeså vel som Word, så indeholder programmet Excel også en række af funktioner, som er gavnlige for dig og din hverdag. Hvis du gerne vil danne dig et overblik over dit månedlige budget eller føre regnskab i din virksomhed, så er Excel et rigtig godt redskab til at danne dig et hurtigt overblik. 

3.      PowerPoint

Står du overfor at skulle fremlægge på studiet eller på jobbet, så er PowerPoint et rigtig godt præstationsredskab, som kan skabe en god og professionel struktur i dit oplæg. PowerPoint har også en række af funktioner og muligheder, som du muligvis ikke kender til endnu. Hvis du gerne vil brænde igennem med dit budskab og imponere chefen eller underviseren, når du fremlægger, og lære at mestre PowerPoint, så kan du få adgang til kurset ”Grundlæggende PowerPoint” , hvor du vil gennemgå en række relevante steps, som vil gøre din PowerPoint præstation langt mere skarp.

 

4.      OneNote

Hvis du ikke allerede kender til OneNote, så er det en kæmpe fejl. I modsætning til Word, så kan du i dette program samle alle dine noter ét sted, hvilket giver dig et langt større og mere struktureret overblik over dine noter. Det smarte ved alle Microsofts programmer er nemlig også, at du kan åbne dem og opdatere dine to-do lister, dit budget eller din opgave uanset om du sidder ved din computer, i toget på din tablet eller en sen aftentime på din telefon. Hvis det lyder tiltalende for dig, så vil du gøre dig selv en tjeneste ved at downloade Windows app.

 

5.      Dropbox

Alle dine noter, dokumenter og Excel ark, skulle nødigt forsvinde, hvis uheldet er ude og din computer går i stykker. Ganske nemt og gratis kan du nemlig sikre at dine filer ikke går tabt ved at installere Dropbox. Med Dropbox installeret på din computer, skal du nemlig ikke gå og bekymre dig om, om dine feriebilleder eller din opgave på universitetet forsvinder. 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Harddisk
Vælg Bundkort
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt