Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Derfor bør din PC have en VPN

Sponsoreret indhold: 

 Hver gang man bruger internettet, er der en risiko for at man kan blive udsat for hackerangreb. Det gælder især virksomheder, men det kan også ramme privatpersoner. Derfor bliver det mere og mere nødvendigt at gardere sig imod eventuelle angreb – man ved nemlig aldrig om man kan være den uheldige der får stjålet sine personlige oplysninger eller på anden måde bliver udnyttet uden at vide det. Med en VPN kan man dog på nem vis gardere sig imod cyberangreb.

 

Med PC’er og internettet er hverdagen både blevet sjovere og mere produktiv. Stort set alle – fra studerende til arbejdende – bruger computere i dagligdagen, både til at være produktiv og til at underholde sig med en spændende tv-serie eller film. Men selvom den digitale verden er et spændende sted, så er det ikke altid et sikkert sted, hvorfor man bør gardere sig på bedst mulige vis.

 

Her kommer VPN ind i billedet. Selvom det koster nogle skillinger om måneden at have en VPN, så er det ofte penge der er godt givet ud, for den sikkerhed og de muligheder man får ved at have en VPN. Men der findes forskellige VPN-udbydere og du vil selvfølgelig gerne have den bedste VPN forbindelse. Herunder kan du læse om hvorfor din PC bør have en VPN og hvilke udbydere der har de bedste VPN’er i Danmark.

 

For din sikkerheds skyld

Formålet med en VPN er først og fremmest at beskytte dine data. Fordi en VPN fungerer ved at sende dine data gennem en sikker server, så er det sværere at finde frem til din personlige IP-adresse. Din identitet er altså skjult og mere beskyttet når du surfer rundt på internettet, hvilket gør at for eksempel hackere og internetudbydere ikke kan se hvad du foretager dig.

 

Adgang til mere

Netop fordi VPN fungerer som den gør og skjuler både din identitet og din geografiske placering, så får du også adgang til mere indhold fra din PC. Kender du for eksempel det, hvor du har forsøgt at tilgå en udenlands streaming-tjeneste eller online tv-kanal, men er blevet nægtet adgang fordi din PC ikke har den nødvendige geografiske placering? Det kan du undgå med en VPN.

 

Der åbnes altså op for en verden af titler, film, serier og andet underholdning fordi du ikke er begrænset på grund af din placering. Har du lyst til at se film, som man kun kan se i Amerika eller Asien? Så kan du gøre det med en VPN. En af de få ulemper der er med en VPN, er blot at man kan opleve langsommere internet. Derfor bør man gå efter en af de bedste VPN’er for at få den bedst mulige forbindelse.

 

Bedste VPN i Danmark

Uanset hvilken VPN man køber, så er det ikke mange penge man skal af med om måneden for at få fornøjelsen af en mere sikker forbindelse og flere muligheder for underholdning.

 

NordVPN

NordVPN er en af de mest anerkendte VPN-udbydere og tilbyder muligvis den højeste hastighed i Danmark og er ret brugervenlig. Hvis man er mange der bor sammen og bruger samme internet, er den også god fordi op til seks enheder kan være koblet sammen på samme tid. 

 

CyberGhost

CyberGhost er også en meget etableret VPN-udbyder, som gør det muligt for op til syv enheder at være koblet til på samme tid. Samtidig sikrer den en god hastighed og høj sikkerhed med omkring 6000 servere rundt omkring i verden.

 

Ivacy VPN

VPN er generelt ikke særlig dyrt at anskaffe, men Ivacy VPN er en af de billigste på markedet, så hvis man gerne vil spare nogle mønter, men stadig gerne vil opleve en fin hastighed og god kundesupport, så er Ivacy VPN en god mulighed.

 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Grafikkort
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gør en forskel
Derfor bør din PC have en VPN
Få mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
Andre Interessante:
Online Virusscannere
Backup strategi
Backup NOT TO DO
Antispyware
Generelt om Backup