Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Affaldssortering – Hvor skal man smide en computer ud henne?

De fleste ved hvor de kan købe en computer henne, men hvad gør du når din computer er færdig og ikke virker mere? Affaldssortering er blevet en del af vores allesammens hverdag, og derfor kan det være svært at vide præcist man skal gøre, for at sortere sit affald på bedst mulig vis. Men hvordan skal du smide din computer ud når du er færdig med den, og hvor skal den smides ud henne? Det får du svaret på her i denne artikel.

Affaldssortering med plastik

En computer indeholder i langt de fleste tilfælde, en stor del plastik. Denne plastik kan rent faktisk genbruges hvis man sørger for at sortere sit affald korrekt, og på den måde kan man sikre at man ikke skader miljøet mere end højest nødvendigt, hvilket er hele årsagen til at vi laver affaldssortering. I de fleste husstande så er der mulighed for at kunne sortere plastik, uanset om det er i en container udenfor huset eller i det lejlighedskompleks hvor man bor i. Men en computer er ikke beregnet til denne type affald og derfor skal du ikke smide computeren i affaldscontaineren. Du kan læse mere om hvad der er plastik affald af denne type i denne artikel om affaldssortering her hvis du er usikker på hvad der reelt set er plastik og hvad der er enten storskrald eller elektronik.

Smid computeren på genbrugsstationen eller til storskrald

Når du skal smide din elskede gamercomputer ud, så er det vigtigt at du smider den ud på enten genbrugsstationen eller storskrald. I langt de fleste kommuner så henter de storskrald 4 gange om året, som netop kan være en stationær computer som er lidt større end almindeligt plastik affald. Men hvis du ikke ved hvornår dit storskrald bliver hentet, eller hvis der går for lang tid, så kan du bare tage på genbrugsstationen med den og smide den i ’’Elektronik’’ hvor den er placeret korrekt.

Der er også nogle som vælger at genbruge nogle af delene i computeren, hvis de bygger en computer selv, hvor du naturligvis stadig skal smide det der er tilbage i elektronik, selvom den ikke indeholder særligt meget elektronik.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Grafikkort
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gør en forskel
Derfor bør din PC have en VPN
Få mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning