Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Råd til hvad du kan gøre, hvis din computer begynder at drille

I en hverdag, hvor computeren er uundværlig, er det ærgerligt, hvis den begynder at opføre sig underligt. Larmer din computer mere end normalt? Er den langsom? Eller er det noget helt tredje? Det kan være tegn på, at der er noget galt med din computer. Vi har nedenfor beskrevet nogle råd til, hvad du kan foretage dig i tilfælde af, at din dyrebare computer ikke virker, som den skal.

 

Rengøring

Som det første kan det være en god idé at fjerne snavs og støv fra din computer. Dette gælder særligt der, hvor computerens blæsere er. Støv og snavs kan være årsagen til, at din computer hurtigt bliver varm.

 

Ryd op

Sørg for at rydde op i hele din computer – og ikke kun på skrivebordet. Det er vigtigt at sortere i gamle overførsler samt andre filer, og samtidig afinstallere unødvendige programmer, som du ikke længere bruger, da disse hurtigt kan hobe sig op på din computer. I stedet for de unødvendige programmer, kan du fokusere på, hvilke software der vil gavne din computer, herunder for eksempel et antivirusprogram.


Hvad skal man gøre, hvis intet hjælper?

Nogle gange kan det ske, at en computer på trods af råd og tips ikke længere fungerer optimalt. I sådan en situation vil det være værd at overveje, om du bør investere i en ny computer. I dette tilfælde vælger mange at låne penge til en ny computer. Fordi det er en stor udgift, betyder tryghed, ærlighed og god kundeservice meget for, hvordan din oplevelse med et lån bliver. Du kan for eksempel vælge at finde pengene via et forbrugslån ved at sende en låneansøgning til Lendme, hvis lånet er på minimum 10.000 kr. Dernæst vil du modtage tilbud fra de forskellige banker, der ønsker at tilbyde dig et lån.

 

Vær sikker på, at du har lavet en backup af dine filer

Inden du investerer i en ny computer, så sørg for at lave backup af vigtige filer på din gamle computer, så du ikke mister dem. Når det kommer til computere, er det altid vigtigt at være på den sikre side.

Et afsluttende råd er, at du løbende gør din computer rent, og rydder op i indholdet på din computer. På denne måde vedligeholder du din computer, og sørger for, at den holder sig i god stand så længe som muligt.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Harddisk
Vælg Bundkort
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt