Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Sådan finder du den rette Gamer PC

Hvis du er en rigtig gamer, så vil du også vide, at PC’ens funktioner er noget af det vigtigste, når man sidder og skal game i flere timer. Det kan være svært at finde den rette gamer PC, hvis man ikke er helt inde i den verden. Og hvad vil det egentlig sige, at have en gamer PC? En gamer PC er nemlig ikke bare en almindelig PC, som man vælger at spille spil på. Den er tilpasset til at kunne spille spil som Fortnite, Battlefield, World of Warcraft, osv. Det er en kraftigere og hurtigere computer end den almindelige computer, som man bruger til normalt brug. Gamer PC’en er især ideel til dig, der spiller e-sport og gerne vil dygtiggøre dig inden for den verden. Udover gamer PC’en findes der også en masse udstyr til formålet, som f.eks. en gamer stol, der gør det behageligt at sidde i timevis og spille computer. Der findes gamer headset, gamer tastatur, gamer mus, osv.

De mest populære spil for tiden

Fortnite: Fortnite blev første gang udgivet d. 25. juli 2017 af Epic Games og People Can Fly, og har haft stor succes lige siden. Spillet foregår i nutiden, hvor en kæmpe storm er årsag til at størstedelen af verdens befolkning forsvinder. Derefter følger en zombie-apocalypse, som spillerne må nedkæmpe. Der kan være op til fire spillere, der sammen går på mission.

FIFA: Er man til fodbold generelt eller måske blot nysgerrig efter at spille et fodboldspil på computeren, hvis de fysiske motoriske funktioner ikke fungerer så godt, kan FIFA være et godt bud. FIFA er efterhånden så veludviklet, at spillerne bruger mere naturlige bevægelser, når de skal løbe og sparke til bolden. Det samme gælder de omgivelser man ser, når fodboldspillerne løber rundt på banen.

Battlefield: Battlefield er endnu et spil, hvor man skal kæmpe med skydevåben mod ’de onde’ på en slagmark. Det forbliver dog stadig én af favoritterne blandt gamerne, da det er den mest udbredte drengedrøm, at få lov til at kæmpe på en stor slagmark, uden at betale for det med sit liv i virkeligheden.

World of Warcraft: World of Warcraft er udviklet af Blizzard Entertainment og udgivet første gang d. 24. november 2004. Historien bag er, at der er startet en krig mellem The Alliance og The Horde, men den oprindelige årsag er nu glemt, selvom krigen kører videre. Der er et meget varieret landskab i spillet, som også kommer an på, hvilken race man har valgt at spille for. Hver race har et fredet område, hvor de er i sikkerhed for krig og uro.

Gran Turismo Sport: Racerspillet Gran Turismo Sport er udviklet Polyphony Digital og udgivet for første gang d. 23. december 1997. Man er én spiller, som skal køre i en racerbil i målet om at være den bedste. Det er ideelt til den, der i forvejen er interesseret i racerbiler, gerne ser Formel 1 hver gang det er i fjernsynet og måske også har planer om, at overvære Formel 1 direkte på et tidspunkt.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Harddisk
Vælg Bundkort
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt