Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Sådan kommer du i gang med din egen hjemmeside


Har din virksomhed endnu ikke en hjemmeside? Så er det på tide, at den får en hjemmeside tilknyttet! Idet digitaliseringen er blevet en central del i de fleste danskeres hverdag, bliver din virksomhed nødt til at udnytte dette. I denne artikel finder du gode råd til, hvordan du kommer i gang med at oprette din virksomhedshjemmeside samt, hvordan du får succes på denne.

 

Som nævnt er digitaliseringen med til at åbne et helt nyt marked for din virksomhed. Der er mange potentielle kunder, som du ved hjælp af din virksomhedshjemmeside kan hente. Jo flere potentielle kunder, som kommer ind på din hjemmeside, jo flere konverteringer får du og dermed øges din virksomheds omsætning. Den øgede omsætning kommer ikke blot af, at du opretter en hjemmeside, men det er et nødvendigt spadestik du skal gøre dig.

 

Hvordan opretter man en hjemmeside?

Det første som du skal have styr på, når du skal oprette en hjemmeside, er et webhotel. Et webhotel er kort fortalt en plads på en internetserver, hvor du har din hjemmeside, således at andre mennesker kan se din hjemmeside. Det kan være en god idé at sammenligne hosting og dens pris og funktioner. Du kan enten vælge et billigt webhotel, som kan koste under 10 kroner om måneden eller et pro webhotel, som har en højere ydelse, hvis din virksomhedshjemmeside kommer til at skulle håndtere mange besøgende.

 

Når du skal vælge et webhotel, kommer du typisk til at støde ind en række fremmede begreber, som vi i følgende afsnit vil forklare.

 

Plads:

Når du skal vælge et hotel, støder du ofte ind i begrebet om plads, da du skal vælge hvor stort et webhotel, som din virksomhed skal ligge på. Et webhotels størrelse måles i megabyte. Så alt afhængig af, hvor stor din hjemmeside kommer til at være, skal du overveje hvor meget plads, som din virksomhed behøver. Hvis du ejer en webshop ligesom for eksempel haus-frau, så er det vigtigt, at du vælger et hotel med meget plads i og med, at du sælger mange produkter.

Et domæne:

Et domæne er det, som man søger på oppe i URL’en. Et domæne koster typisk mellem 35 og 100 kroner, så det er bestemt ikke noget, som springer budgettet. Når du skal vælge domæne, så skal du ligeledes vælge et såkaldt Top Level Domain (.TLD), hvilket er endelsen på selve domænet. Et Top Level Domain kan for eksempel være .dk eller .net. Hvis du har en international virksomhed, så bør du vælge et Top Level Domain som enten er.com eller .org.

Et subdomæne:

Et subdomæne er en såkaldt underadresse til selve domænet. Hvis du for eksempel sælger specielle kurser, såsom et kursus i projektledelse, så kan et typisk subdomæne være en landingsside med hver enkelte kursus. Et sådant subdomæne kan så være følgende https://kurser.ibc.dk/projektledelse.

 

Når du har fået styr på det webhotel, som passer til din virksomheds ønsker og behov, skal du lave selve indholdet på hjemmesiden, hvilket man for eksempel kan gøre på følgende måder.

 

Anvend et CMS-system

Et CMS-system står for Content Management System, hvor selve hjemmesidesystemet allerede er lavet på forhånd. Et CMS-system er en let og overskuelig måde, hvorved man kan styre al indholdet på din virksomhedshjemmeside. Fordelen ved at vælge et CMS-system er, at du ikke skal rode med koder og bruge masser af tid på det. Dog er alle funktioner lavet, så hvis du ikke har noget imod at indordne dit et bestemt system, så er et CMS-system det perfekte valg for din virksomhed.

Kod din egen hjemmeside

Er du lidt af en IT-nørd, så kan du vælge at kode din egen hjemmeside fra bundne af. Fordelen ved dette er, at du kan opbygge et system præcis, som du vil have det. Dog er det en lang og tidskrævende proces, men kan være værd at foretrække, hvis man kan lide tingene på en bestemt måde.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Harddisk
Vælg Bundkort
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt