Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Apple sørger for ingen sodavand og krummer i tastaturet

De fleste af os kender det. Vi sidder ved computeren og hygger os med et eller andet, og derfor har vi taget vores mad og drikkevarer med hen til den. Men pludselig sker det, at du får spildt både sodavand og krummer ned i tastaturet, og det er svært at redde igen, når skaden først er sket. Nu vil flere knapper eksempelvis sidde fast, hver gang du trykker på dem, og det kan i sidste ende give nogle meget kreative sætninger. Da det er problem flere computerbrugere har haft, så har Apple nu sat sig for at udvikle et tastatur, der kan afvise mad- og drikkevarer under tasterne

 

Tastaturets huller skal lukkes

Apple har et forslag, der lyder, at hullerne i tastaturet skal lukkes, så eksempelvis krummer ikke kan komme ned i tastaturet. Det handler om de huller, der sidder rundt om tasterne. Det skal gøres ved at lægge en tynd hinde af materiale under tasterne.

Dette skulle gerne medvirke, at det bliver svært både for krummer og for sodavand at komme igennem. Det vil dermed redde mange forbrugere for at skulle bruge en masse penge på et nyt tastatur eller for at få det lavet. På den her måde bliver det meget mere afslappende at sidde ved computeren med mad og drikke. Du skal i hvert fald ikke længere være så bekymret, hvis det endelig skulle ske.

 

Membran puster skidtet ud

Apple har også en anden ide for, hvordan du kan undgå klistrede drikkevarer og krummer i tastaturet. Denne ide omhandler en membran, der skal sidde under tasterne. Denne membran skal så bevirke, at når du trykker på tasterne, så bliver skidt pustet op fra tastaturet af sig selv. Det er en smart ide, men det vil formentlig ikke virke, hvis det er eksempelvis vand, der kommer på tasterne, da der stadig vil være hul igennem.

Det vil dog være super smart, hvis netop små madrester blev pustet op af sig selv. Så skal du ikke til at rengøre tastaturet så ofte, hvor alle taster skal af (hvis muligt). Nu kan du i stedet blot lade tastaturet gøre arbejdet af sig selv.

Det skal dog understreges, at der ikke er garanti for, at Apple laver disse produkter, men de har taget patent på ideerne. Nu må vi se tiden an og afvente, hvornår vi kan drikke og spise foran computerskærmen med ro.

 

Andre alternativer

Der er selvfølgelig mange muligheder for at købe et andet tastatur, hvis uheldet er ude. Men det er forståeligt, hvis du ikke har lyst eller ikke kan bruge mange penge på en nyt et af slagsen. Der er heldigvis mange muligheder for dette, men du kan gøre dig selv en tjeneste ved at bruge en Roboteksperten rabatkode, der gør det billigere. På den måde vil det ikke være lige så surt for dig at købe et nyt tastatur. Du kan trods alt finde rigtig mange gode bud på et tastatur, der ikke koster alverden, så det burde være muligt.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Harddisk
Vælg Bundkort
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt