Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Disse specifikationer er værd at overveje når du opgraderer din PC

Når man køber en ny computer er der lige så mange ting at overveje, som når du køber en ny bil. Der findes uttalige modeller med hver deres fordele og ikke mindst ulemper. Det kræver at man helt basalt finder ud af hvad ens behov er, skal det være en stor og stærk computer, som kan trække de største og mest kompliceret programmer eller skal det være en computer, som kun skal kunne bruges til at sende mails, skrive et par sider i word, så er det en helt anden prisklasse der er i spil. Her kommer der nogle tips til, hvad man skal overveje når man køber en ny bærbar computer. 

 

Find ud af hvad formålet med computeren er 

Som tidligere nævnt så kan det være svært at finde ud af hvilken slags computer man skal investere i, men først og fremmest vil det være relevant at finde ud af, hvad formålet med det hele er.  Er man programmør, hvorledes den skal bruges i arbejdsmæssig kontekst, så kan det være en god ide at anskaffe sig en lidt tungere computer, forstået på den måde, at den højst sandsynligt skal kunne trække nogle store programmeringsprogrammer. Ligesådan er man gamer og skal den bruges til at spille de nyeste spil med den bedste opløsning, så er det ikke bærbar til 1500 kroner, man skal vælge.  Derudover skal man tage det med i betragtningen om, det er en computer der skal transporteres meget frem og tilbage, hvilket stiller krav til dens robusthed.  Er man i tvivl om, hvilken slags computer der skal vælges, så er det muligt at blive inspireret på bærbar anmeldelse

 

Fokuser på indmaden og ikke det æstetiske 

Indmaden i computeren er det mest afgørende, når man skal købe en ny computer, men for fleste, så er det tit en jungle at navigerer rundt i, hvor der er et utal af variabler man skal være opmærksom på. En af disse er ram. Ram er computerens korttidshukommelse og det er her den henter informationer fra, når den startes op. Antallet af ram er derfor afgørende for, hvor hurtig computeren er, for hvis der er meget få ram, så skal den hente alle informationer fra et ekstern lager, hvilken gør computeren langsommere. Det er især en fordel at have mange ram, hvis man er gamer og hurtigt skal kunne opdatere nyeste versioner af spil.   En anden faktor som man skal være opmærksom på, når man køber en ny pc er blandt andet hvor mange gigabyte den har.  Gigabyte handler om hvor meget lagerplads der er på computeren, hvorfor det er forholdsvis nemt at regne ud, hvad fordelen ved meget lagerplads indebærer.  Er man gamer, så kan det være en god ide, at investerer ekstra i gigabyte, hvilket sikre, at man kan have flere spil liggende på computeren, hvorfor man ikke skal slette et hver gang der installeres et nyt.  Er man interesseret i mere information omkring diverse elektroniske devices, så er det muligt at indhente hjælp på testsite.dk.

 

Gå aldrig ned på udstyr 

Hvis man alligevel skal investere i nyt pc, så kan det være en god ide at købe nyt gear. Udstyr har utroligt stor indflydelse på den samlede oplevelse i det at have en pc, bare spørg den ultimative gamer, hvor stor forskel der er på at have et standard tastatur versus. et  specifikt designet til gaming.  I samme stil kan et par gode høretelefoner give mange flere nuancer til musikken eller filmene der streames på bærbaren, hvorfor det kan være en god ide at købe et trådløst headset.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Harddisk
Vælg Bundkort
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt