Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Hvorfor vælge affiliate marketing?


Overvejer du at bruge affiliate marketing i markedsføringen af din webshop? Eller ønsker du omvendt at tjene penge på at markedsføre andres produkter vha. affiliate marketing? Så skal du læse med her, hvor du kan blive meget klogere på, hvad affiliate marketing er, og hvilke fordele det medfører for både publisheren og for webshoppen.

 

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing betegner en markedsføring, hvor to forskellige parter samarbejder om at markedsføre den ene parts webshop. Der er altså to samarbejdspartnere, hvor der på den ene side er en såkaldt publisher, og på den anden side er der en webshop. Det fungerer således, at en affiliate hjemmeside indeholder links til en webshop, som betaler en kommission til publisheren ved en eller flere specifikke handlinger. Det handler for publisheren om at markedsføre andres produkter eller services, mens det for webshoppen handler om at blive markedsført.

 

Hvad kan markedsføres?

Der er i princippet ingen grænser for, hvad der kan udføres affiliate marketing på, og derfor varierer det også meget, hvilke produkter og services der markedsføres. Det kan være alt fra tøj til rejser. Hjemmesiden momondo.dk er et eksempel på en affiliate hjemmeside, idet siden sælger rejser for andre webshops og derved får kommission derigennem. Dog behøver det ikke nødvendigvis at være materielle ting, som markedsføres, det kan nemlig også være, at webshoppen ønsker at få flere kundehenvendelser eller mere trafik. Der følger altså flere fordele med affiliate markedsføring, hvilket du kan læse meget mere om nedenfor.

 

Hvordan foregår aflønningen?

Hvordan de forskellige webshops vælger at aflønne deres publishers, kan variere meget, men ofte følges en af følgende metoder: 

1.      Webshoppen udbetaler et beløb pr. besøgende, som publisheren sender videre til deres side.

2.      Publisheren får udbetalt en kommission af webshoppen svarende til en procentdel af den omsætning, der skabes.

3.      Hver gang der skabes et salg, får publisheren udbetalt en fast kommission af webshoppen.

 

Fordele ved at vælge affiliate marketing som webshop

Som du nok allerede kan fornemme ud fra ovenstående, så er affiliate marketing en supersmart og alternativ måde at markedsføre sin webshop på. Hvad end man ønsker at få mere trafik på sin webshop, ønsker at få flere kundehenvendelser eller et større salg, så er affiliate marketing en god løsning. For det første er det en supernem måde at nå ud til et bredere publikum på, og for det andet har man mulighed for at målrette sin markedsføring ved at finde publishere, der i forvejen har samme målgruppe som den, du ønsker at nå ud til. Derudover betaler du kun din publisher, når det glæder din forretning, hvilket vil sige, at du faktisk ingen udgifter har ved at benytte affiliate marketing – kun når det også gavner dig. Der følger altså en lang række fordele ved at benytte sig af affiliate marketing, hvilket også ses, da det er en markedsføringsmetode, som er i stor vækst.

 

Fordele ved at være publisher for affiliate marketing

Der findes selvfølgelig også en lang række fordele ved at være publisher for en webshop. Det er for det første en ret hurtig og nem måde at tjene en ekstra skilling på, fordi det blot kræver, at du reklamerer for et andet produkt. For det andet har du hele verden som dit potentielle marked og kan altså nemt nå ud til et bredt publikum. Derudover kan du tjene penge hele døgnet rundt, også selvom du sover eller ikke er aktiv, idet en hjemmeside er åben alle 24 timer i døgnet. Du har ingen udgifter, fordi du hverken skal betale for et varelager eller skal betale for leje af eksempelvis lokaler. Alt i alt er affiliate marketing altså en supersmart måde, hvorpå du kan tjene penge. 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Harddisk
Vælg Bundkort
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Samme Kategori:
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Andre Interessante:
Har du styr på elektronikken?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?