Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Er du en kommende it-iværksætter?

Går du og leger med drømmen om at blive din egen chef? Overvejer du at kaste dig ud i it-iværksætteri? God ide! Men har du nu også overvejet alle fordele og ulemper? Selvom mange kaster sig ud i branchen, er det ikke altid en dans på roser, på trods af stort engagement og drømmen om egen it-virksomhed.

 

Vi elsker internettet!

Vi danskere er vilde med at bruge tid og penge på nettet. I 2016 brugte danskerne 101 milliarder kroner på nettet, og det er en vækst på 16 % siden 2015. Tallene stiger hvert år, og de store webshops og virksomheder lider ingen nød. Derfor er webshops en udbredt og populær idé blandt mange it-iværksættere. Men er du klar til at slås med de store drenge? De små it-virksomheder og webshops er nødt til at tænke meget langt ud af boksen, for at kunne måle sig med nogle af mastodonterne på markedet. Du kan med en enkelt googlesøgning finde utallige guides til hvordan du starter din egen it-virksomhed, og med en god ide på hånden, er du godt fra start. Men er du klar på at være omstillingsparat og kæmpe for dit projekt? It-iværksætteri er ikke noget du bare gør. Det kræver en stor portion viljestyrke og du er nødt til at tro 100% på dit projekt. I 2015 kom 201 nye it-virksomheder på marked, og der er derfor rigeligt med konkurrence. Derfor er det vigtig med et skudsikkert koncept, som er værd at kæmpe for.

 

Er du klar til kamp?

Teknisk set er det ikke det mest besværlige, at starte en webshop. Man vil endda mene det lyder som en nem ide. Du kan sidde derhjemme i sofaen og administrere det hele, uden du behøver at investere i dyre kontorbygninger. Mange it-iværksættere med gang i forretningen vælger, at benytte sig af muligheder som kontorhotel.eu, hvilket er en billig og god måde at etablere sig på. Kontor eller ej, så kræver dit projekt højst sandsynligt en form for startkapital. Hvis du ikke selv har pengene, skal du være forberedt på at kæmpe for dem. Finanskrisen har gjort, at udlånspolitikken i finansielle virksomheder er blevet ændret og strammet, så det er svært for it-iværksætterne at føre deres drømme ud i livet. Det er svært at skaffe risikovillig kapital, hvilket gør at mange iværksættere ikke kan finansiere deres kommende projekter. Det skal dog ikke få dig til at give op, det er bare vigtigt, at du er klar på en masse udfordringer når du skal til at være din egen chef.

 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Harddisk
Vælg Bundkort
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt