Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

5 tips til gode tekster på din hjemmeside

Er du indehaver af en hjemmeside, så er det vigtigt med nogle gode tekster. gode tekster er meget mere end blot at skrive grammatisk korrekt. Derfor får du i denne korte guide et indblik i, hvordan du kan blive en bedre tekstforfatter. 

Hvis du bruger meget tid på internettet, så har du helt sikkert besøgt hjemmesider med dårlige tekster. For nogle resulterer det i, at de aldrig besøger hjemmesiden igen. Derfor må du ikke begå samme fejl.

 

Søgemaskineoptimering og tekstforfatning 

Du kender måske allerede til søgemaskineoptimering? Hvis det er tilfældet, så er du good to go. Men hvis ikke, så bør du sætter dig grundigt ind i dette emne. Det vil nemlig give dig en fordel, når du skriver dine tekster, da teksterne på din hjemmeside potentielt kan bidrage til at skabe meget trafik.

 

Skriv indlevende og tjen flere penge online 

Vil du gerne tjene flere penge online? Så skal du forstå at skrive indlevende. Ved at skrive indlevende, fanger du den besøgendes interesser, og du formår at fastholde ham eller hende i længere tid på siden. Jo længere tid den besøgende opholder sig på din side, jo bedre er dine chancer for at den besøgende foretager et køb. Så hvis du gerne vil tjene penge online, så skal du blive bedre til at skrive interessante tekster.

 

Tænk på din målgruppe 

Når du skriver en tekst, bør du altid tænke på hvem modtageren af teksten er. Er modtageren en advokat, læge, håndværker, teenager, gravid eller iværksætter? 

Grunden til at det er vigtigt at tænke på hvem modtageren er, er fordi at det er modtageren du ønsker at påvirke med din tekst. Du påvirker modtageren bedst, hvis vedkommende føler, at der blive kommunikeret i øjenhøjde og specifikt til ham/hende. Sproget der bliver brugt bør variere, hvis teksten er til en advokat kontra hvis teksten er til en teenager.

 

Hvad er formålet med teksten? 

Den gode tekstforfatter spørger altid sig selv, hvad formålet er med teksten, der skal skrives. Ved at have formålet for øjet optimerer du dine chancer for at få den besøgende til det, som du ønsker. Handelsbetingelserne på din hjemmeside vil typisk være formuleret i et andet sprog end produktbeskrivelserne. Det skyldes naturligvis, at det er 2 forskellige tekster, der tjener hvert deres formål.

 

Skriv mere - vejen til at blive en bedre tekstforfatter 

Overskriften til dette afsnit har 2 betydninger. Den første betydning er, at du skal skrive mere. Forstået på den måde at dine tekster på hjemmesiden skal være længere og mere uddybende. De skal ikke bare være længere for længdens skyld. Du skal nok i højere grad tænke på at være mere informerende i dine tekster - uden at det går hen og bliver kedeligt. Hvis en en person er interesseret i et specifikt emne eller produkt, så vil de meget gerne lære mere. Derfor skal du give dem mere information, formuleret på en spændende og fængende måde. Længere tekster bidrager også til at skabe tryghed hos forbrugeren eller den besøgende. Muligheden for at få mere information gør, at den besøgende føler at han/hun kan træffe en mere kvalificeret beslutning. På den måde vil du opleve at færre sender dine produkter retur. Netop fordi at du har formået at beskrive produktet så godt, at køberen ved hvad der kan forventes. 

Den anden betydning af overskriften til dette afsnit er, at du skal skrive mere. Det skal forstås således at du skal skrive oftere og mere, da det bidrager til at du bliver en bedre tekstforfatter. For at du kan blive en dygtig tekstforfatter kræver det træning. Så det er bare at komme i gang med at hamrer på tastaturet. Held og lykke.


Sponsor:
Bildele butik.dk
Vind i Poker.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt