Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

IT og BI er vejen frem i inkassoverdenen

Det danske inkassofirma, Collectia, har taget stormskridt ind i den digitale verden med en stærk platform, som sikrer den bedste mulige oplevelse for alle parter. Der er dermed sket en revolution i en branche, som ellers har haft et blakket ry pga. tvivlsomme metoder. Hemmeligheden er gennemsigtighed med Business Intelligence og IT.

Det er ingen hemmelighed, at inkasso i mange år har været udsat for negative fordomme og klichéer om, at folk eller virksomheder behandles dårligt. Derfor har de gode inkassovirksomheder også stort fokus på at sikre en troværdig løsning, hvor alle implicerede parter behandles på en fair og god måde, uanset om man er kreditor eller debitor.

De seneste år har vist en voldsom digitalisering på mange områder, og det er heldigvis også tilfældet i denne branche, hvor der nu er kommet mulighed for, at man kan gøre det måde nemmere, smartere og mere sikkert at inddrive sine penge. Formålet er, at man som kreditor skal føle sig sikker på at få sine penge, og som debitor skal man føle sig fair behandlet med gode løsninger.

Det skal med andre ord være mest muligt transparent, så man sikrer en hurtig og effektiv løsning, som kommer begge parter til gode. Det skal altså være muligt at afdrive sin gæld på en god måde, og det skal være nemt at få fat i sine penge. Kort og godt. 

Det danske inkassofirma, Collectia har netop formået at opnå dette, og det er sket via et intelligent system, som både bruger Business Intelligence og IT til at sikre den optimale oplevelse for både kreditorer og debitorer.

 

Individuel behandling – bare mere automatisk

Collectias inkassoproces handler dybest set om, at man vil tilbyde en optimal løsning, hvor det er effektivt at inddrive sine penge. Derfor kigger man også altid på sagerne individuelt, og man tager eksempelvis udgangspunkt i debitorens betalingsevne – både på nuværende tidspunkt og fremadrettet – før man laver en løsning. Samtidig skal debitoren selvfølgelig behandles på en god og ordentlig måde, og her er Collectias brug af Business Intelligence super effektiv.

CollectIT, som er Collectias intelligente system, har nemlig mulighed for at trække på big data på en optimal måde, hvor man kigger på de informationer, som kreditoren har om debitoren. Derudover indsamles der en masse offentlige data, som er tilgængelige, ligesom der bruges tidligere data, som er indsamlet gennem 20 år. Alle disse informationer sammenholdes og bruges, hvis de er relevante.

Det er netop brugen af disse data, som gør det muligt at lave en individuel aftale i hver enkelt sag. Det kommer til udtryk i inddrivelsen og betalingen, men det handler også om, hvordan kommunikationen foregår mellem kreditor og debitor. Det gælder både, når man kigger på kommunikationsplatformen, men i lige så høj grad, hvordan formuleringen lyder.

Det kan må mange måder siges, at det er en slags revolution i denne branche, hvor det altså ikke længere er nødvendigt at behandle nogle dårligt. Der er ingen tvivl om, at man som debitorer vil have en større tilbøjelighed til at betale tilbage, hvis man føler sig godt behandlet, og kommunikationen har været optimal undervejs. Det betyder flere tilfælde med et succesfuldt resultat. Det er samtidig revolutionerende, fordi det ganske enkelt er meget nemmere at køre sagerne igennem med BI-systemer.

 

Åbenhed for alle og opfølgning som man ønsker det

Som kreditor er det vigtigt, at man kan følge sin sag løbende, og man vil gerne have et overblik over, hvordan tingene behandles. Det er muligt hos Collectias kundeweb, hvor man kan følge sin egen sag og stille spørgsmål. Det er også muligt at downloade en app, hvor man kan uploade nye dokumenter, hvis der er mere, som skal behandles.

Det er hos Collectia også muligt for debitor at følge med og få rådgivning, og alle har dermed mulighed for mest mulig gennemsigtighed. Dermed kan man sagtens sige, at Collectia har taget nogle store spring og sikret en mere fleksibel oplevelse for alle parter.


Sponsor:
Bildele butik.dk
Vind i Poker.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt