Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Bliv din egen lykke smed som selvstændig og autodidakt digital marketer

Har du til tider følt, at du ikke rigtigt hører til på din arbejdsplads? Det er som om, at det du laver ikke rigtigt giver mening for dig? I så fald er du bestemt ikke den eneste. Mange lever desværre i en tilværelse, hvor det de laver ikke interesserer dem synderligt.

Det behøver ikke at være dig. Måske er digital marketing til gengæld noget for dig? Hvis du trives med, at tingene går hurtigt, at du bliver belønnet efter indsats, og det rent faktisk er muligt at bygge en karriere op selvom du ikke har nogen decideret uddannelse indenfor feltet, er det meget muligt at digital marketing, bør være din fremtidige levevej. I så fald – læs videre!

 

Forudsætninger for en karriere indenfor digital marketing

Inden du går i gang med den helt store omvæltning af din karriere, bør du, selvom det umiddelbart lader til at være lige til højrebenet, tænke dig rigtig godt om. Det nytter desværre ikke noget kun at vælge med hjertet – dit rationale og fornuftsprægede skal også spille en stor rolle.

Hvis du starter som selvstændig, er der nogle praktiske ting, du skal have styr på, før du begynder at praktisere og realisere din nye karriere. Når du befinder dig størstedelen af tiden på internettet, er det vigtigt, at du har en hurtig og sikker forbindelse. Det er derfor en god idé at danne dig et overblik de forskellige forbindelsers svagheder og styrker med en oversigt over bredbånd. På den måde kan du bedre finde frem til det bedste til prisen.

Derudover skal du huske på, at der følger en masse arbejde i forhold til bogholderi og andet vedrørende virksomhedens økonomi. Inden du har råd til at hyre en bogholder, er det noget, du formentlig skal ordne selv. Det er derfor en god idé at være god til tal og Excel. Hvis det ikke er tilfældet, vil det være en god idé at tilmelde dig et Excel kursus, inden du igangsætter din nye karriere.

 

Begynd med content marketing

Ofte når man bevæger sig ind i denne verden, begynder man med content marketing. Som navnet også antyder, handler content marketing om at lave indhold vedrørende dine ydelser.

Man inddeler content marketing ind i to kategorier. On-page og off-page. On-page content marketing er det indhold, man skriver på sin hjemmeside. Det er typisk produktkategorier eller beskrivelser af dine service.

Det er virkelig en kunst at lave god content, og du kan derfor hurtigt blive eftertragtet, hvis det er noget, du lærer at excellere i. Ret beset handler det om at lave content, som giver en god brugeroplevelse, samtidig med det er noget, Google kan lide. Det kan for eksempel være, du skal skrive nogle tekster om forskellige danske Minecraft servers for at få disse servers til at rangere højere på den organiske søgning i Google, samt give en bedre oplevelse for brugerne.

Off-page marketing er til gengæld lidt andet. Her skriver du artikler på andre domæner end dine egne for at linke til landingssider på dit site. Dette resulterer i, at Google vurderer, at dit domæne er blevet vigtigere og derved giver dig en bedre rangering.

 

LinkedIn

Et andet godt sted at dygtiggøre sig er LinkedIn. LinkedIn har lige åbnet op for retargeting, hvilket gør det ekstra attraktivt.

Til dem der ikke ved det, så er retargeting en funktion, hvor du kun annoncerer mod dem, der tidligere har vist interesse i dine ydelser. Retargeting er utrolig effektivt, da du betaler væsentligt færre penge for dine konverteringer.

Det er endnu ikke særlig mange, der benytter sig af denne funktion på retargeting, hvorfor du vil øge din værdi hos andre virksomheder, hvis det er noget, du lærer at excellere i.


Sponsor:
Bildele butik.dk
Vind i Poker.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt