Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

3 måder at beskytte din computer på

Computeren er en af de materielle ting, som de fleste mennesker har tilfælles. Det er en essentiel ejendel for de fleste, da den kan bruges til lidt af hvert. Børnene kan spille computerspil på den, de voksne kan lave deres arbejde på computeren, pensionisten kan bruge den til at tjekke e-post og mails, og den studerende kan skrive opgaver på den. Der er mange forskellige måder, at bruge computeren på, men den er vigtig for de fleste. Derfor er det vigtigt, at passe på sin computer, så den har en lang levetid.

Beskyt computeren mod virus og hackere

Det er vigtigt, at opdatere computerens programmer så ofte som muligt. Dette gælder især Adobes programmer, Quicktime, Flash, Java, og hvad der ellers måtte være. Det er nemlig ofte, at hackere benytter sig af uopdaterede programmer til at hacke computeren. Derudover bør man være opmærksom på links, for eksempel i mails. Hvis man holder musen over linket, uden at klikke på det, kan man se linkadressen. Linkadressen vil typisk være helt anderledes, end det der ellers står i mailen. Undgå derfor at klikke på linket og slet gerne mailen helt. En god idé, vil også være at dække webcamet, da computeren også kan hackes herigennem. På den måde kan hackere skaffe sig private billeder af brugeren, som hackerne kan bruge til afpresning.

Gør computeren hurtigere

Computeren kan nemt blive langsommere efter mange års brug. Dette sker blandt andet ved at have mange programmer på computeren, samt musik, billeder, dokumenter, og hvad der ellers kan fylde op computeren. Derudover gør det også computeren hurtigere, hvis man opdaterer programmerne jævnligt. Herudover kan det også være en god idé, at rydde op i de programmer, der automatisk starter op.

Anskaf dig en computertaske til fysisk computerbeskyttelse

Computeren skal ofte fragtes fra det ene sted til det andet. Det kan være til og fra arbejdet, studiet, ferien, eller på caféen, hvor man kan sidde og arbejde. Computeren bør derfor pakkes i en computertaske, der er egnet til fragt og fysisk beskyttelse af computere. Hvis man vælger at pakke computeren i en taske fyldt med andre ting, som bøger, mapper, vandflaske, og så videre, er der større risiko for, at disse kan beskadige computeren. Derudover er computeren mere sårbar i en almindelig taske, som ofte ikke er tyk nok til beskyttelse mod hårde flader. En computertaske kan du få i mange forskellige varianter, for eksempel i læder eller lærredsstof, som samtidig har et pænt og neutralt udseende.


Sponsor:
Bildele butik.dk
Vind i Poker.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt