Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Sådan sparer du penge online | 3 tips online-krejleren

Elsker du at prutte om prisen og få en bedre handel end alle andre? Så skal du læse denne artikel! Det er nemlig ikke kun i den fysiske verden, at du kan gøre gode handler og spare en masse penge, du kan også gøre det online!

I denne artikel giver vi dig således 3 tips, som du kan bruge online til at spare en masse penge på alt lige fra lån og bredbånd til babytøj og webhoteller.

Brug sammenligningstjenester

Som du ved, så findes der ofte mere end en udbyder af forskellig services og produkter på nettet. Det kan dog være ret svært selv at skabe sig et overblik over, hvem der egentlig er billigst på markedet.

Heldigvis findes der online-tjenester, som hjælper dig med at sammenligne forskellige produkter, så du hurtigt kan finde det bedste og billigste.

Der findes sammenligninstjenester inden for rigtig mange ting. VI kan f.eks. nævne lån, webhosting, mobil-abonnementer, bredbånd og a-kasser. Skal du eksempelvis finde nyt bredbånd til dit hjem, kan du prøve at se på denne side, som er en sammenligningsside om bredbånd.

Find rabatkoder

Har du også lagt mærke til, at der hos de fleste webshops i deres checkout (der hvor du betaler), kan indtastes en rabatkode/rabatkupon, som giver dig en vis rabat på dit køb. Rabatten kan være gratis fragt, x-antal procent rabat på hele dit køb eller en kontant rabat, f.eks. 100 kr. hvis du køber for over 400 kr. Se f.eks. denne rabatkode, som giver dig 3 måneders gratis webhotel hos UnoEuro.

Nettet flyder over med disse rabatkoder, og ofte er de nemme at finde, hvis du blot søger på ”rabatkode” + [navn på webshop]. Der findes faktisk også dedikerede rabatkode-hjemmeside, som samler rabatkoder til en lang række webhoteller på nettet.

Så hvis du gerne vil spare penge, når du handler online, så husk altid at tjekke om der er rabatkoder i omløb til den webshop, du er i gang med at handle på.

Gør dine indkøb på sider med prismatch

Rigtig mange webshops, specielt elektronik-webshops har det man kalder for prismatch, altså en garanti for, at de altid vil kunne matches en pris du finder hos en anden udbyder. Når du handler sådan et sted, så er det vigtigt, at du gør brug af denne prismatch-mulighed.

Brug eksempelvis en sammenligninstjeneste som nævnt ovenfor til at finde et overblik over priserne på nettet og skriv så til din webshop, at du altså kan få det givne produkt billgere et andet sted, men at du jo gerne vil handle hos dem. De vil med stor sandsynlighed sende sig et tilbud efterfølgende, hvor de matcher prisen du har fundet, og wupti – du har svaret penge!

Hos luksuspejse.dk har de prismatch på alle deres pejse, og du kan således spare rigtig mange penge, ved at finde billigere priser andre steder og presse dem lidt på den måde.

 


Sponsor:
Bildele butik.dk
Vind i Poker.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt