Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Er der Feng Shui på kontoret?

Nogle mennesker går meget op i at det miljø man opholder sig i, er så behageligt som muligt for at man kan føle sig godt tilpas. Det vil sige at man ikke bør bruge en kælder til at opholde sig i for længe af gangen, da det er mørkt og aflukket og der ikke kommer meget sol ind. Har du kontoret i stueetagen eller på 1. sal får du til gengæld meget mere luft og lys. En del af Feng Shui er også at møblerne skal stå på en bestemt måde. Hvis du følger denne filosofi skal du være opmærksom på hvor du stiller din computer i forhold til de andre ting i rummet. Selve opbygningen af Feng Shui er meget teknisk og kræver at du har nogle andre elementer at flytte rundt med så de passer ind.

Efter sigende skulle det være noget der har en meget positiv effekt og energi på de mennesker der er i sådanne omgivelser og dermed også en positiv effekt og energi på de elementer der bliver brugt i rummet, så som din computer.  Noget af det der er med til at gøre rummet helt Feng Shui er en masse brugskunst, nips til hjemmet og interiør. Det skal dog ikke bare være en vase eller et maleri fra IKEA, som alle andre har, men noget unikt. Unika brugskunst og unika keramik er i høj kurs når det kommer til elementer der skal bygge en god energi op på kontoret.

Så det er altså ikke kun den indvendige vedligeholdelse der er skal gøres på en PC, men også den udvendige, hvor man får energierne til at flyde bedst muligt. Når du har fået tilpasset dit kontor efter Feng Shui kan du passende køre en antivirus scanning efterfølgende så PC’en også er Feng Shui indvendig. Find nogle af alle de unika keramik elementer du har brug for her.


Sponsor:
Bildele butik.dk
Vind i Poker.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt