Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Tag en pause fra skærmen

Computeren har gjort sin indtog i næsten alle danskeres liv, hvor den enten er blevet en del af fritiden eller arbejdet. Der er nærmest ingen arbejdspladser i dag, hvor det ikke er nødvendigt at have adgang til en computer. Rigtig mange ting kan i dag opbevares digitalt, hvilket gør det nemmere at arbejde med, og så ved man desuden altid, hvor man har de vigtige informationer og filer. Ud over opbevaring af ens dokumenter er der også mange andre funktioner på en computer, hvilket i mange tilfælde er det, som får os til at bruge alt for mange timer foran skærmen. I denne artikel vil der derfor blive præsenteret tre ting, man kan give sig til for at få en pause fra skærmen.

Brug tid med familien

Når man bruger mange timer foran skærmen, enten ved computeren, mobilen eller tabletten, så kan man ende med at gå glip af noget af det, der sker lige foran næsen af en. Det gælder især hjemme i familielivet. Hvis man er så heldig at have en kæreste og måske børn, så skal man passe på med at bruge for mange timer i den virtuelle verden – også selvom det er arbejdsrelateret. Det kan nemlig hurtigt ende med, at de andre kan føle sig forsømt eller i anden række. Du bør sørge for hver dag at komme væk fra skærmen og bruge nogle timer med familien i form af spil, madlavning mm. Der er uendelige muligheder ift., hvad I kan lave sammen; I kan endda sætte jer foran computeren sammen. Her kan I blandt andet finde børnetøj på tilbud eller andre ting, som kunne drage nytte i hjemmet eller blandt hjemmets beboere. Find tilbud på børnetøj her.

Sørg for at få motion

Hvis man sidder meget på computeren, så kan man ende med at blive meget inaktiv, og i værste tilfælde kan man også ende med at tage på. Derfor er det en god ide at tage nogle pauser fra skærmen i form af at komme ud og dyrke motion. Det behøver ikke at være noget vildt og voldsomt, noget så enkelt som at gå en tur med hunden eller at tage på legepladsen med børnene er nok. Man kan dog også vælge at tage den til et lidt højere niveau i form af en løbe- eller gåtur. Når man har været ude i det fri, vil man helt automatisk få mere energi og overskud, derudover vil man også få frisk ilt til hjernen, så man igen kan tage fat og være produktiv foran skærmen. Hvis man har svært ved at finde motivation, så kan det være en god ide at melde sig ind i en klub eller lave en gruppe med nogle venner, kollegaer eller kæresten, så man er flere til at hive hinanden op. Der er også rigelig inspiration at finde på nettet. På www.living-plus.dk er der inspiration og gode råd til løbeturen, men også til sundhed generelt, livsstil og boligen.

Få styr på de praktiske ting

Der vil altid være nogle hængepartier rundt omkring, og før eller senere er det vigtigt, du får styr på disse. Selvom det nok ikke altid er de sjoveste ting, der står og skal ordnes, så er det som regel ting, der skal gøres på et eller andet tidspunkt. Mange gange er det de huslige pligter, som man kan komme bagud med, men det kan også være større projekter som at skulle bygge terrassen færdig eller lignende. Tag en pause fra computeren og få så ordnet nogle af de praktiske ting, så du ikke skal gå og have det hængende over hovedet længere tid end nødvendigt.


Sponsor:
Bildele butik.dk
Vind i Poker.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt