Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Matematisk software, så som TI Nspire, er noget specielt

Nspire

Texas Instruments er dominerende på det danske marked for matematikundervisning - og specielt deres grafregner TI Nspire CX CAS - og deres tilhørende Nspire software - er utroligt populært blandt både undervisere og elever på de danske uddannelsesinstitutioner.

Her giver vi en kort gennemgang af, hvad Nspire-softwaren kan, som du ikke finder i noget andet software på markedet. Er du studerende med matematik på b- eller a-niveau, så er denne artikel meget relevant.

Løs alle matematik og naturfagsopgaver

Nspire-programmet kan hjælpe med at løse alle de opgaver man kommer ud for i matematik og naturfag på de danske gymnasier. Herunder faktorisering og reduktion af variabeludtryk, finde eksakte irrationale løsninger, løsning af ligninger, stamfunktionsbestemmelse, grænseværdier, kvadratkomplettering med mere.

Hovedfunktioner

Programmet kan først og fremmest bruges som almindelig lommeregner, men programmet kan også fungere som grafregner, og helt erstatte TI Nspire CX CAS-maskinen (den fysiske håndholdte enhed).

Pga. programmets regnekraft, kan det også optegne og beregne på rumlige og geometiske figurer samt skabe animationer.

I mange tilfælde, specielt til statestik, har man et datasæt, som skal analyseres. Dette klarer Nspire-softwaren også - lidt ligesom et regneark ville kunne. Men her er det smartere, og man når hurtigere og simplere til en løsning - fx. hvordan et sæt data og deres punkter hører sammen.

Softwaren kan også arbejde med, og vise, diagrammer. Både cirkeldiagrammer og søjlediagrammer understøttes, til visning af et sæt data.

Beregn og print

Programmet kan både sende det beregnede til en printer, eller gemme det beregnede i en fil, som kan aflevers til underviseren. Nogle gymnasier foretrækker at eleverne afleverer deres matematikopgaver således. Hurtigt nemt og enkelt.

Download Nspire gratis

TI Nspire software kan downloades i en gratis 30-dages prøveversion fra Texas Instruments hjemmeside - til både PC og MAC. Softwaren kan senere hen købes på års-basis eller for altid hos førende online-forhandlere.


Sponsor:
Bildele butik.dk
Vind i Poker.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Hvorfor vælge affiliate marketing?
Skal man vælge dyrt eller billigt udstyr som gamer?
Har du styr på elektronikken?
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt