Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Hvorfor er Apple og deres Macbook så populær

Sponsoreret indhold

Det er en konstant diskussion i vennegruppen, i skolen, på arbejdspladsen og mange andre steder. Hvilken computer er bedst? Næsten alle har en holdning til dette, og bølgerne kan ofte nå ret højt, når samtalen falder på, hvad der er bedst – Apple eller Windows. Det er svært at komme med et endegyldigt svar, idet de to udbydere har en lidt forskellig fremgangsmetode, når det kommer til deres produkter. Dog er sandheden, at Apple vinder flere og flere tilhængere med deres Macbook, men hvordan kan det være – læs med her og få nogle svar.

Design og brandværdi

Apple er kendt for at lave utrolig smarte produkter, som opfylder alle krav til design. Apple er kort sagt elektronikkens svar på Hugo Boss, og det er der ingen tvivl om. Macbooken er ingen undtagelse, eftersom Apple igen har haft stor fokus på designet. Ja, den koster mere end en PC, men det skyldes, at der bliver betalt for brandværdien samt designet, hvilket er det præcis samme tilfælde, når det kommer til tøj. Macbooken er solidt repræsenteret i skolen og på arbejdet, og det er blandt andet på grund af det flotte udseende, som folk gerne betaler lidt ekstra for.

Brugervenlig og langtidsholdbar

Apple laver ikke kun produkter, der har et smart udseende – nej, deres produkter er ligeledes brugervenlige, og så holder de længe. Deres ydeevne bliver kun langsomt forringet, og du vil let kunne nyde din Macbook gennem hele din tid på studiet. Et eksempel hvor dette er bevist, kan være IBM som omlagde 200.000 medarbejdere til bruge Mac. De havde bevist, at folk havde brug for mindre hjælp, samt at de kunne spare betydeligt med penge, hvis de skiftede fra PC til Mac. Grunden til skiftet var netop på grund af brugervenligheden og den lange levetid, som Mac har, hvilket vidner om en unik kvalitet.

Prisen er underordnet

Det kan godt være, at en Macbook koster lidt mere end en PC, men du får altså også noget for pengene. Macbooken er nem at styre, den holder længe, designet er smart og så kommer det fra et af de mest kendte brands i verden. Selvfølgelig koster den altså lidt ekstra, men leder du de rigtige steder, behøver det ikke at være umådeligt dyrt, når du skal anskaffe din Macbook. Klik her, hvis du vil finde nogle fornuftige priser, hvor du kan være med.

 

Er det tid til en ny computer, så er det værd at overveje, om det skal være en Macbook. 

 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gør en forskel
Derfor bør din PC have en VPN
Få mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning