Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Find din inspiration på nettet

For mange er det mest naturlige at finde inspiration på nettet, men sådan har det ikke altid været.  Alt efter læsernes alder vil mange kunne huske de klassiske annoncehæfter der troligt dumpede ind i postkassen hver 14. dag. Her kunne man finde en lang række forskellige annoncer og produkter, som man normalt ikke kunne finde andre steder. En af de mest populære annoncer var for horoskoper, hvor man kunne få en masse spændende information omkring astrologi og stjernetegn, og hvordan de kan påvirke ens liv.

Vidste du i øvrigt, at et horoskop er et kort over, hvordan planeterne i vores solsystem stod på et hvilket som helst tidspunkt og sted, hvis man så det fra Jorden? Her er Jorden i centrum, og omkring denne findes de tolv stjernetegn fordelt i 360 grader. Alt efter hvornår du er født, bliver kortet delt op i 4 kvadranter og 12 huse. Skulle du have fået lyst til at vide mere om horoskoper, kan du nu til dags finde al den information du søger online. En af de mest kendte astrologer er Adrian Duncun, som du måske vil kunne huske fra tv-programmet ”Den 6. Sans” eller bogen det ”det astrologiske urværk”. Vil du vide mere om astrologi og evt. få lagt et horoskop kan du besøge Adrians Duncuns hjemmeside her.

Astrologi var ikke det eneste man kunne finde i de populære annoncehæfter, her var ofte mange eksotiske varer fra udlandet, som dengang var umulige at opdrive i Danmark. Dette gjorde det lidt til et eventyr at bladre igennem. Emner som hjemmetræning, gode tilbud, gratis gaver er de helt klassiske elementer som man aldrig glemmer. Hvis man er til mere rigtig jagt end tilbudsjagt, er en af de mest brugte redskaber faktisk en jagtkniv. Jagtkniven bruges flittigt i løbet af en dag i skoven – uanset om du er hobbyjæger eller dyrker jagt på et storvildt-plan. De mest populære mærker er Fällkniven, Helle og Case og kan bruges uanset om du er ude et par gange om året eller tiere. Uagtet hvilken kniv du ender med at købe, er det vigtigt at plejer den korrekt. Husk i øvrigt at lovgivningen er Danmark er meget skærpet ift. knive, og du derfor skal være særlig opmærksom omkring opbevaring.

Mange går på jagt for at få trofæer til sine vægge, og der findes faktisk en omfattende jagtindustri, hvor man i skove og andre områder, kan få lov til at jage. Denne type jagt er meget reguleret, og man jager altid er bestemt antal ift. bestanden i området. På den måde sikrer man sig, at bestanden ikke bliver tyndet ud. Disse industrier findes i hele verden men de mest populære områder ift. danske jægere er Skandinavien, Tyskland, Østeuropa og Afrika.

En stor del af de danske jægere, jager ikke kun på grund af trofæerne men også for at kunne tilbyde sine gæster en helt unik smagsoplevelse, og ikke mindst historie. For at kødet kan holde sig, er det yderst vigtigt at man hurtigt får kødet i fryseren, så man undgår bakterier. Hvis man vil gå den ekstra mil kan man tilbyde sine gæster en dessert bestående af hjemmelavet is. Har du mod på det projekt, kan du faktisk finde et stort udvalg af ismaskiner her – så kan du hurtigt finde den maskine der giver mening for dig.

Vi håber at vores lille nostalgi rejse har vækket nogle minder hos vores besøgende, og håber alle kan finde deres næste eventyr online.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gør en forskel
Derfor bør din PC have en VPN
Få mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning