Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Den rigtige computer til dit behov

Annonce 

Står du og skal finde den rigtige computer – så ved du med garanti, hvor mange der er at vælge imellem. Markedet for computere er eksploderet, og det kan være svært at finde rundt i computerjunglen. De mange valgmuligheder gør det svært at finde den rigtige computer – for hvilket computer er bedst? Og hvilken passer egentlig bedst til mit behov? De mange computere adskiller sig alle sammen fra hinanden i større eller mindre grad, selvom de på mange punkter i virkeligheden alle sammen ligner hinanden. Derfor får du her nogle tips til, hvad du overveje, inden du køber din computer.

Den stationære computer

Mange forbinder måske den stationære computer med noget gammeldags. Mange har skillet sig af med den stationære computer til fordel for en bærbar. Dog findes der stadig stationære computere, og også disse bliver hele tiden udviklet og forbedret. Du kan se på hjemmesiden, hvor mange stationære computer der faktisk findes – og du kan se, hvordan de alle sammen adskiller sig fra hinanden.

Selvom den stationære computer kan virke gammeldags for nogle, så er den stadig at foretrække, hvis computeren ikke skal flyttes. En stationær computer har mere plads til køling, og den er generelt billigere end den bærbare computer. Mange, der bruger computeren til at spille på, foretrækker en stationær computer, netop fordi den har mere plads til køling, samtidig med at den ofte kan køre mere på samme tid, end den bærbare computer kan. Derudover kan det være rarere at sidde ved den stationære computer, idet tastaturet og musen kan rykket væk fra skærmen – hvilket af gode grunde er svært at gøre med den bærbare computer.

Den bærbare computer

Den bærbare computer bliver i dag brugt af rigtig mange til mange forskellige ting. Den fås i et væld af størrelser, designs og specifikationer. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvad du skal gå efter, hvis du er på jagt efter en bærbar computer.

Vægten

Vægten på computeren kan spille en rolle, alt efter hvad computeren skal bruges til. Hvis du skal bruge computeren som studiecomputer, er det vigtigt, at den ikke er for tung. Det er irriterende at skulle bære rundt på en tung computer, når du skal bevæge dig rundt på skolen – samt til og fra skole. Derfor kan det være en god ide at vælge en bærbar computer, der ikke vejer meget, hvis du skal bruge den til studie, mens vægten ikke har stor betydning, hvis computeren ikke skal transporteres meget rundt.

Batteri

Batteriet er vigtigt, hvis du - i sammenhæng med ovenstående - skal transportere computeren meget rundt. Hvis du skal bruge computeren til studiebrug og derved transportere den meget rundt, er det vigtigt, at den kan holde strøm i lang tid, da du kan risikere ikke at være i nærheden af en stikkontakt hele tiden.

Design

Når du selv kan vælge en bærbar computer, bør du tage designet i betragtning. Der findes så mange forskellige designs, at du kan tilpasse computeren til din personlige stil.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gør en forskel
Derfor bør din PC have en VPN
Få mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning