Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

GratisEmail.dk tager betaling

Som navnet antyder, har GratisEmail.dk indtil nu været gratis for brugerne, og det vil fortsætte. Dog vil der for fremtiden blive indført betaling for visse tillægsydelser.

Lys fremtid
Igennem de sidste par år har tilstrømningen af nye brugere på GratisEmail.dk været konstant stigende, og det ser ikke ud til at stoppe her. Med over 1000 nye brugere hver eneste måned, og en tilmeldingstrend der kun bevæger sig opad, går GratisEmail.dk en lysende fremtid i møde.
Bagsiden af medaljen er at de mange brugere kræver mere serverkraft, mere båndbredde, mere support og højere driftsikkerhed. Udgifterne til de højere krav kan desværre ikke dækkes ind ved reklameindtægter alene, og derfor indføres der betaling for en række forskellige ydelser.
Til at starte med vil det være muligt for forbrugeren at købe 4 tillægsydelser, men flere vil løbende komme til.

Mindre SPAM
Alle brugere vil fortsat have et simpelt SPAMfilter tilknyttet deres konto ganske gratis. De brugere som ønsker en mere effektiv filtrering, vil kunne vælge at købe en, eller begge, af de tillægsydelser som nu tilbydes. Der er tale om anerkendte SPAMfiltre som SPAMfighter og SPAMassassin, så kvaliteten er helt i top.

Færre annoncer
Siden opstarten af GratisEmail.dk har der været vedhæftet en lille reklame i bunden af både de indgående og de udgående emails. For fremtiden vil det være muligt for brugerne at fravælge disse reklamer, ved at købe en eller begge af de to annoncerelaterede tillægsydelser.

Stadig gratis
Det vil altså fortsat være muligt at få en konto med ubegrænset plads på GratisEmail.dk HELT gratis. Dog vil de brugere som ønsker det kunne købe sig til en endnu bedre service, og det for ganske få penge. Hver enkelt af tillægsydelserne koster nemlig kun 10 kroner om måneden. I forbindelse med introduktionen af tillægsydelserne er der endda mulighed for at spare helt op til 50% ved at tegne sig for et år af gangen.

Om GratisEmail.dk
GratisEmail.dk blev startet i 2005 af DB Consulting, og har i dag adskillige tusinde brugere.  medlemstilgangen har igennem hele perioden været kraftigt stigende, og sammenlignet med sidste år er tilgangen af nye medlemmer steget med 85%. Til tider håndterer emailen flere tusinde emails i timen, og der bortfiltreres ligeledes flere tusinde spammails hver eneste dag.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gør en forskel
Derfor bør din PC have en VPN
Få mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning